شبیهسازهای آموزشی
۱۹ مطلب۲۰ آبان ۱۴۰۲
واکنشهای برگشت پذیر: واکنشهایی هستند که در آنها ضمن اینکه واکنش دهنده ها به فرآورده ها تبدیل شده، فرآورده ها هم به واکنش دهنده ها تبدیل میشن. بین واکنش دهنده و فرآورده علامت فلش دوطرفه ⇋\leftrightharpoons⇋ قرار میدیم. این واکنش ها زمانی ...
۹ آبان ۱۴۰۲
بررسی حرکت متحرکهای دوگانهای که تحت شرایط مختلف نسبت به هم بر روی یک خط راست به حرکت در میآیند همواره از آن دسته از مسائلی هستند که درک کلی آنها ما را با چالش هایی مواجه می کند. در این شبیه ساز با نحوه تحلیل نمودارهای سرعت-زمان و مکان-زمان این متحرک ها آشن ...
۱۲ شهریور ۱۴۰۲
رسم نمودارهای سینماتیک و تحلیل نمودارهای حرکت شناسی یکی از مباحثی از فیزیک دوازدهم رشته های ریاضی فیزیک و علوم تجربی میباشد که همواره پرچالش است. شبیه سازی که در اختیار دارید به طور کامل می تواند در تحلیل نمودار های سینماتیک موثر باشد و یادگیری روشِ تحلیل ...
۱ شهریور ۱۴۰۲
آفتکش ها و علفکش ها مواد شیمیایی هستند که در کشاورزی برای محافظت از محصولات در برابر آفاتی مانند حشرات و علف های هرز، استفاده می شوند. آفتکش ها معمولا حشراتی را هدف قرار میدهند که میتوانند به محصولات آسیب برسانند یا آن را از بین ببرند، در حالی که علف ...
۳۱ مرداد ۱۴۰۲
بچهها قبلاً در شبیه ساز پی اچ ۱، یاد گرفتید که اسید به مادهای گفته میشه که میتونه یون هیدرونیوم تولید کنه و باز به مادهای گفته میشه که میتونه یون هیدروکسید تولید کنه. در شبیه ساز پی اچ ۲، وجود یونهای هیدرونیوم و هیدروکسید رو، در محلولهای اسیدی، با ...
۲۶ مرداد ۱۴۰۲
خب بچهها اینجا میخوایم بریم سراغ شناخت اسیدها و بازها: بهطور کلی اسیدهای خوراکی مزه ترش دارن. بعضی از اسیدها مثل سرکه، آبغوره، آبلیمو و ... خوراکی هستن اما باید بدونید که خیلی از اسیدها خورنده هستن یعنی آسیبزا و خطرناکن و اگر روی دست بریزه باعث سوزش میش ...
۷ مرداد ۱۴۰۲
بچهها قبلاً در شبیه ساز پی اچ ۱، در مورد اسیدها و بازها، صحبت کرده بودیم همچنین یاد گرفتین که اسید به مادهای گفته میشه که میتونه یون هیدرونیوم تولید کنه و باز به مادهای گفته میشه که میتونه یون هیدروکسید تولید کنه. در شبیه ساز پی اچ ۲ قراره که با هم، ...
۴ تیر ۱۴۰۲
بچهها می دونید اسید به چه مادهای گفته میشه؟ بهطور کلی اسیدها دسته ای از مواد شیمیایی هستن که مزه ترش دارن و البته خورنده هستن یعنی آسیب زا و خطرناکن. بعضی از اسیدها مثل سرکه، آبغوره، آبلیمو و ... خوراکی هستن اما بیشتر اسیدها، غیر خوراکی و بسیار سوزاننده ...