شبیه‌سازهای آموزشی

۱۳ مطلب
مشاهده مطلب
ترکیب یونی

ترکیب یونی

نیکا نیکرو نیکا نیکرو

جامدات و خواص آنها

۱۸ اسفند ۱۴۰۱

ترکیب یونی نوعی ترکیب شیمیایی است که ذرات سازنده آن یون‌های مثبت (کاتیون) و منفی (آنیون) باشند. در این ترکیبات؛ کاتیون، معمولا فلزی است الکترون از دست داده و آنیون‌، نافلزی است که الکترون گرفته است. ?در حالت کلی فلزات تمایل دارند که الکترون از دست بدهند و ...

مشاهده مطلب
پی اچ 1 (سطح مقدماتی)

پی اچ 1 (سطح مقدماتی)

نیکا نیکرو نیکا نیکرو

اسیدها و بازها

۴ تیر ۱۴۰۲

بچه‌ها می دونید اسید به چه ماده‌ای گفته میشه؟ به‌طور کلی اسیدها دسته ای از مواد شیمیایی هستن که مزه ترش دارن و البته خورنده هستن یعنی آسیب زا و خطرناکن. بعضی از اسیدها مثل سرکه، آبغوره، آبلیمو و ... خوراکی هستن اما بیشتر اسیدها، غیر خوراکی و بسیار سوزاننده ...

مشاهده مطلب
هیدروکربن‌ها

هیدروکربن‌ها

نیکا نیکرو نیکا نیکرو

ترکیبات شیمیایی

۱۱ خرداد ۱۴۰۲

هیدروکربن‌ها دسته ای از مواد آلی هستند که در ساختار آنها اتم های کربن و هیدروژن وجود دارد. دقت شود منظور از مواد آلی، موادی است که بر پایه اتم کربن می‌باشد. گاهی در ساختار هیدروکربن‌ها اتم‌هایی مثل نیتروژن و اکسیژن، گوگرد و... هم حضور دارند. بطور کلی هیدرو ...

مشاهده مطلب
فیلم آموزشی جدول تناوبی پیشرفته

فیلم آموزشی جدول تناوبی پیشرفته

پریناز کیانوش پریناز کیانوش

عناصر

۲۵ مهر ۱۴۰۲

اولین فردی که به دسته بندی عناصر پرداخت، لاوازیه بود. این دانشمند بزرگ، عناصر را به چهار دسته‌ی گازها، فلزات، غیرفلزات و عناصر زمین دسته بندی کرد. بعد از او دانشمندان دیگری نیز طبقه‌بندی های گوناگونی را انجام دادند تا سرانجام دمیتری مندلیف [در سال 1869] تو ...

مشاهده مطلب
فیلم آموزشی جدول تناوبی

فیلم آموزشی جدول تناوبی

پریناز کیانوش پریناز کیانوش

عناصر

۸ شهریور ۱۴۰۲

اولین فردی که به دسته بندی عناصر پرداخت، لاوازیه بود. این دانشمند بزرگ، عناصر را به چهار دسته‌ی گازها، فلزات، غیرفلزات و عناصر زمین دسته بندی کرد. بعد از او دانشمندان دیگری نیز طبقه‌بندی های گوناگونی را انجام دادند تا سرانجام دمیتری مندلیف [در سال 1869] تو ...

مشاهده مطلب
فیلم آموزشی اسید و باز

فیلم آموزشی اسید و باز

زهرا خان زاد زهرا خان زاد

اسیدها و بازها

۲۶ مرداد ۱۴۰۲

خب بچه‌ها اینجا میخوایم بریم سراغ شناخت اسیدها و بازها: به‌طور کلی اسیدهای خوراکی مزه ترش دارن. بعضی از اسیدها مثل سرکه، آبغوره، آبلیمو و ... خوراکی هستن اما باید بدونید که خیلی از اسیدها خورنده هستن یعنی آسیب‌زا و خطرناکن و اگر روی دست بریزه باعث سوزش میش ...

۱

۲

۳