شبیهسازهای آموزشی
۳۲ مطلب
۲۹ مرداد ۱۴۰۲
استوکیومتری روشی برای حل مسائل شیمی است که بین مقادیر مواد، روابط کمی برقرار میکند. یا سادهتر، دانشی كه كمک میكند تا شیمیدانها و مهندسان در آزمایشگاه و صنعت با بهره گیری از آن، مشخص كنند كه برای تولید مقدار معینی از یک فرآورده به چه مقدار از هر واكنش ...
۲۴ مرداد ۱۴۰۲
شار مغناطیسی تعداد خطوط مغناطیسی که به طور عمود از سطح مدار بسته میگذرد، شار مغناطیسی نام دارد. شار مغناطیسی یک کمیت نرده ای بوده و یکای آن در سیستم بین المللی وبر (wbwbwb) نام دارد. اگر یک مدار بسته را در میدان مغناطیسی حاصل از یک آهن ربا قرار دهیم، شا ...
۳۰ تیر ۱۴۰۲
پیل سوختی (Fuel cell) سلول سوختی مانند سلول های گالوانی یک وسیله تبدیل انرژی شیمیایی به الکتریکی است. یک سلول سوختی، هیدروژن و اکسیژن را تبدیل به آب کرده و در این فرآیند الکتریسیته تولید می کند. مواد شیمیایی ، به طور پیوسته در داخل سلول سوختی جریان دا ...
۱۵ خرداد ۱۴۰۲
شاید تاکنون به این موضوع فکر کرده باشید که آیا در اطراف شما صداهایی وجود دارد که شما قادر به شنیدن آن ها نباشید. افراد سالم دارای یک آستانه شنوایی می باشند و می توانند در یک دامنه محدود صداهای اطراف خود را بشنوند. می توان گفت در حالت عادی آستانه شنوایی برا ...
۱۸ اسفند ۱۴۰۱
موشهای آزمایشگاهی از همان گونهٔ موشهای خانگی هستند، با این حال اغلب در رفتار و فیزیولوژی بسیار متفاوت هستند. صدها نژاد inbred, outbred و ترانس ژنیک وجود دارد. نژاد، در مورد جوندگان، به گروهی اطلاق میشود که در آن همه اعضا از لحاظ ژنتیکی تا حد ا ...
۲۰ بهمن ۱۴۰۱
واکنش اکسایش-کاهش دسته ای از واکنشهای شیمیایی است که ناشی از انتقال یک یا چند الکترون از یک گونه (اتم یا مولکول یا یون)، به گونه دیگر میباشد. در هر واکنش اکسایش-کاهش اگر گونه ای الکترون از دست دهد، میگوییم اکسایش یافته است و اگر گونه ای الکترون بگیرد، م ...
۲۰ بهمن ۱۴۰۱
الکترولیز و انحلال نمک خوراکی NaCl در آب نمک خوراکی از سدیم و کلر ساخته شده است و در آب محلول است و از مهمترین املاحی است که در خوراک روزانه انسانها به کار میرود. نمک خوراکی مانند دیگر نمک ها ترکیب یونی&nb ...
۲۱ دی ۱۴۰۱
حواس برای بقای انسان ضروریاند و ما را قادر میکنند تا به وجود محرکها پی ببریم و با تنظیم پیاپی شرایط بدن در پاسخ به تغییر محیطی نظم و هماهنگی بدن حفظ شود. پنج حس در انسان هست که شامل: حس بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و لامس ...