شبیهسازهای آموزشی
۳۵۷ مطلب۱۰ خرداد ۱۴۰۲
موج در حال حرکت، تغییری در محیط است که از مکانی به مکان دیگر حرکت کرده و سرعت آن به خواص کشسانی و لختی محیط بستگی دارد. اگر دو موج رونده با دامنه، بسامد و طول موج یکسان در یک محیط در خلاف جهت یکدیگر حرکت کنند. هنگامی که این دو موج از یکدیگر عبور می کن ...
۲۶ مرداد ۱۴۰۰
در این آزمایش قصد داریم قانون اهم را مطالعه کنیم و با کمیت های مستقل و وابسته آشنا شویم و از طریق آزمایش متوجه شویم کدام یک از کمیت ها مستقل بوده و کدام کمیت به باقی کمیت ها وابسته است. با تغییر کمیت های مستقل (ولتاژ و مقاومت)، تاثیر هرکدام را به تنهایی رو ...
۱۷ آذر ۱۴۰۳
بیازماییها سلام امیدوارم پاییزتون زیبا اما دلهاتون گرم و آفتابی باشه. در این شبیهساز جذاب قراره که با چسبندگی مولکولها آشنا بشید. معرفی در کل چسبندگی مولکولها به نیرویی گفته میشود که مولکولها را به یکدیگر متصل میکند. این نیروها میتوانند شامل پیوند ...
۱۴ مرداد ۱۴۰۱
سلام به همه همراهان عزیز سایت بیازما در مبحث قبلی مرتبط با ماده وراثتی درباره ساختار و همانند سازی دنا صحبت کردیم که در پایان رشته دنا به کمک شما همانند سازی شد! در بخش جدید رونویسی و سنتز رنا از دنا را بررسی کرده و پروتئینی تولید میکنیم که در نهایت ب ...
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
انسانها در طول زمان دچار تغییر شکل شده اند, اندام کامل و شکل ظاهری نزدیک به نسل کنونی انسانهای مدرن نزدیک به یک میلیون سال قدمت دارد! محققان پس از بررسی فسیلهای ۴۳۰ هزار ساله دریافتند که بدن انسان در طول قرنها حداقل چهار بار از نظر ا ...
۱ اسفند ۱۴۰۲
دنباله: هر تعداد از اعداد که پشت سر هم نوشته شده باشند را یک دنباله از اعداد مینامند. به هر عدد که در یک دنباله قرار گرفته است یک جمله از آن دنباله گفته میشود. جمله nnnام دنباله را که nnn یک عدد طبیعی دلخواه است، جمله عمومی یک دنباله مینامند و آن را ...
۱۹ تیر ۱۴۰۲
شناخت آب و هوا و اندازه گیری آن با ابزارهای مربوطه از اهمیت خاصی برخوردار می باشد. هوا به شرایط روزمره جو اشاره میکند. مانند دما، میزان پراکندگی ابرها، سرعت و جهت باد و یا بارشهایی که ممکن است رخ دهد. اما آب و هوا، شرایط میانگین هوا را در طول سالها نشان ...
۲۶ مرداد ۱۴۰۲
خب بچهها اینجا میخوایم بریم سراغ شناخت اسیدها و بازها: بهطور کلی اسیدهای خوراکی مزه ترش دارن. بعضی از اسیدها مثل سرکه، آبغوره، آبلیمو و ... خوراکی هستن اما باید بدونید که خیلی از اسیدها خورنده هستن یعنی آسیبزا و خطرناکن و اگر روی دست بریزه باعث سوزش میش ...