شبیهسازهای آموزشی
۱۰۱ مطلب۱۷ آذر ۱۴۰۳
بیازماییها سلام امیدوارم پاییزتون زیبا اما دلهاتون گرم و آفتابی باشه. در این شبیهساز جذاب قراره که با چسبندگی مولکولها آشنا بشید. معرفی در کل چسبندگی مولکولها به نیرویی گفته میشود که مولکولها را به یکدیگر متصل میکند. این نیروها میتوانند شامل پیوند ...
۱ اسفند ۱۴۰۲
دنباله: هر تعداد از اعداد که پشت سر هم نوشته شده باشند را یک دنباله از اعداد مینامند. به هر عدد که در یک دنباله قرار گرفته است یک جمله از آن دنباله گفته میشود. جمله nnnام دنباله را که nnn یک عدد طبیعی دلخواه است، جمله عمومی یک دنباله مینامند و آن را ...
۲۶ مرداد ۱۴۰۲
خب بچهها اینجا میخوایم بریم سراغ شناخت اسیدها و بازها: بهطور کلی اسیدهای خوراکی مزه ترش دارن. بعضی از اسیدها مثل سرکه، آبغوره، آبلیمو و ... خوراکی هستن اما باید بدونید که خیلی از اسیدها خورنده هستن یعنی آسیبزا و خطرناکن و اگر روی دست بریزه باعث سوزش میش ...
۷ مرداد ۱۴۰۲
بچهها قبلاً در شبیه ساز پی اچ ۱، در مورد اسیدها و بازها، صحبت کرده بودیم همچنین یاد گرفتین که اسید به مادهای گفته میشه که میتونه یون هیدرونیوم تولید کنه و باز به مادهای گفته میشه که میتونه یون هیدروکسید تولید کنه. در شبیه ساز پی اچ ۲ قراره که با هم، ...
۱۷ شهریور ۱۴۰۲
سلام بیازمایی ها!! این بار اومدیم که راجب موازنه شیمیایی با هم صحبت کنیم :) شما تو محبث قبلی کتابتون راجب واکنش های شیمیایی و قانون پایستگی جرم یا همون قانون پایستگی ماده خوندید. قانون پایستگی جرم بهمون میگه در واکنش های شیمیایی جرم مواد، قبل و بعد واکنش ب ...
۲۵ شهریور ۱۴۰۰
در فصل اول فیزیک دوازدهم گاهی اوقات هنگام مطالعه نمودار های مکان-زمان و سرعت-زمان مسیرها خطی نبوده و منحنی می باشد، یعنی شیب نمودار ثابت نبوده و نشان دهنده سرعت متغیر یا شتاب متغیر است. با انجام آزمایش های متفاوت به تحلیل نمودارهای درجه دو خواهیم پرداخت تا ...
۸ مرداد ۱۴۰۳
در این ویدئو صفر تا صدِ بحث چگالی روان و ساده تدریس شده است. در همین لیست پخش تمام فعالیت ها و پرسشهای متن کتاب بررسی شده و کلی تست مختلف از این موضوع حل شده. ببینید، بیاموزید و لذت ببرید. ...
۱۴ بهمن ۱۴۰۳
بیازمایی های عزیز سلام☺️ امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز قراره بریم سراغ یه واژه ای که توی علم شیمی دنیاییه برای خودش! تیتراسیون!! اول از اینجا شروع کنیم: برای اینکه بگیم تو چای شیرین صبحونه مون چقدر شکر اضافه کردیم از چه معیاری استفاده می کنیم؟ درسته! قا ...