شبیهسازهای آموزشی
۱۵ مطلب۲۶ مرداد ۱۴۰۲
خب بچهها اینجا میخوایم بریم سراغ شناخت اسیدها و بازها: بهطور کلی اسیدهای خوراکی مزه ترش دارن. بعضی از اسیدها مثل سرکه، آبغوره، آبلیمو و ... خوراکی هستن اما باید بدونید که خیلی از اسیدها خورنده هستن یعنی آسیبزا و خطرناکن و اگر روی دست بریزه باعث سوزش میش ...
۷ مرداد ۱۴۰۲
بچهها قبلاً در شبیه ساز پی اچ ۱، در مورد اسیدها و بازها، صحبت کرده بودیم همچنین یاد گرفتین که اسید به مادهای گفته میشه که میتونه یون هیدرونیوم تولید کنه و باز به مادهای گفته میشه که میتونه یون هیدروکسید تولید کنه. در شبیه ساز پی اچ ۲ قراره که با هم، ...
۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
بیازمایی های عزیز سلام!! میخوایم بریم سراغ ایزوتوپها و بیشتر راجبشون یاد بگیریم. تو علوم هشتم با مفاهیم عدد جرمی و عدد اتمی آشنا شدید؛ یادتون که میاد انشالله؟!🤨 برا محکمکاری یه دور دیگه مرورشون میکنیم: اول: عدد جرمی که با نماد A نشون داده میشه 👈🏻 تعدا ...