شبیه‌سازهای آموزشی

۱۶ مطلب
مشاهده مطلب
هیدروکربن‌ها

هیدروکربن‌ها

نیکا نیکرو نیکا نیکرو

ترکیبات شیمیایی

۱۱ خرداد ۱۴۰۲

هیدروکربن‌ها دسته ای از مواد آلی هستند که در ساختار آنها اتم های کربن و هیدروژن وجود دارد. دقت شود منظور از مواد آلی، موادی است که بر پایه اتم کربن می‌باشد. گاهی در ساختار هیدروکربن‌ها اتم‌هایی مثل نیتروژن و اکسیژن، گوگرد و... هم حضور دارند. بطور کلی هیدرو ...

مشاهده مطلب
جرم اتمی

جرم اتمی

نیکا نیکرو نیکا نیکرو

استوکیومتری

۲۱ شهریور ۱۴۰۱

به این شبیه ساز دقت کنید، دو تا ترازو در اینجا قرار داره که ترازو سمت چپ، جرم اتم­ها یا مولکول­ها رو بر حسب u نشون میده و ترازو سمت راست برحسب گرم. اصلا اینا چی هستن؟؟ بذارید اول ازتون یه سوال کنم؛ تا حالا شده خودتون رو وزن کنید؟ از چی برای وزن کردن استفاد ...

مشاهده مطلب
پی اچ 3 (سطح پیشرفته)

پی اچ 3 (سطح پیشرفته)

نیکا نیکرو نیکا نیکرو

اسیدها و بازها

۳۱ مرداد ۱۴۰۲

بچه‌ها قبلاً در شبیه ساز پی اچ ۱، یاد گرفتید که اسید به ماده‌ای گفته می‌شه که می‌تونه یون هیدرونیوم تولید کنه و باز به ماده‌ای گفته می‌شه که می‌تونه یون هیدروکسید تولید کنه. در شبیه ساز پی اچ ۲، وجود یون‌های هیدرونیوم و هیدروکسید رو، در محلول‌های اسیدی، با ...

مشاهده مطلب
فیلم آموزشی جدول تناوبی پیشرفته

فیلم آموزشی جدول تناوبی پیشرفته

پریناز کیانوش پریناز کیانوش

عناصر

۲۵ مهر ۱۴۰۲

اولین فردی که به دسته بندی عناصر پرداخت، لاوازیه بود. این دانشمند بزرگ، عناصر را به چهار دسته‌ی گازها، فلزات، غیرفلزات و عناصر زمین دسته بندی کرد. بعد از او دانشمندان دیگری نیز طبقه‌بندی های گوناگونی را انجام دادند تا سرانجام دمیتری مندلیف [در سال 1869] تو ...

مشاهده مطلب
فیلم آموزشی جدول تناوبی

فیلم آموزشی جدول تناوبی

پریناز کیانوش پریناز کیانوش

عناصر

۸ شهریور ۱۴۰۲

اولین فردی که به دسته بندی عناصر پرداخت، لاوازیه بود. این دانشمند بزرگ، عناصر را به چهار دسته‌ی گازها، فلزات، غیرفلزات و عناصر زمین دسته بندی کرد. بعد از او دانشمندان دیگری نیز طبقه‌بندی های گوناگونی را انجام دادند تا سرانجام دمیتری مندلیف [در سال 1869] تو ...

مشاهده مطلب
فیلم آموزشی اسید و باز

فیلم آموزشی اسید و باز

زهرا خان زاد زهرا خان زاد

اسیدها و بازها

۲۶ مرداد ۱۴۰۲

خب بچه‌ها اینجا میخوایم بریم سراغ شناخت اسیدها و بازها: به‌طور کلی اسیدهای خوراکی مزه ترش دارن. بعضی از اسیدها مثل سرکه، آبغوره، آبلیمو و ... خوراکی هستن اما باید بدونید که خیلی از اسیدها خورنده هستن یعنی آسیب‌زا و خطرناکن و اگر روی دست بریزه باعث سوزش میش ...

مشاهده مطلب
پی اچ 2 (سطح متوسط)

پی اچ 2 (سطح متوسط)

نیکا نیکرو نیکا نیکرو

اسیدها و بازها

۷ مرداد ۱۴۰۲

بچه‌ها قبلاً در شبیه ساز پی اچ ۱، در مورد اسیدها و بازها، صحبت کرده بودیم همچنین یاد گرفتین که اسید به ماده‌ای گفته می‌شه که می‌تونه یون هیدرونیوم تولید کنه و باز به ماده‌ای گفته می‌شه که می‌تونه یون هیدروکسید تولید کنه. در شبیه ساز پی اچ ۲ قراره که با هم، ...

مشاهده مطلب
عملکرد دستگاه تقطیر

عملکرد دستگاه تقطیر

نسرین فرشادی نسرین فرشادی

محلول ها

۶ اسفند ۱۴۰۳

این دستگاه یکی از تجهیزات آزمایشگاهی است که برای جداسازی مخلوط‌های مایع استفاده می شود. این دستگاه از یک مجموعه ظروف شیشه‌ای شامل بالن و کندانسور (مبرد) تشکیل شده است. نحوه کار دستگاه با حرارت دادن مخلوط تا نقطه جوش، مایع زمانی که به نقطه جوش می‌رسد تبخیر ...

۱

۲