شبیه‌سازهای آموزشی

۱۸۶ مطلب
مشاهده مطلب
فیلم آموزشی جدول تناوبی

فیلم آموزشی جدول تناوبی

پریناز کیانوش پریناز کیانوش

عناصر

۸ شهریور ۱۴۰۲

اولین فردی که به دسته بندی عناصر پرداخت، لاوازیه بود. این دانشمند بزرگ، عناصر را به چهار دسته‌ی گازها، فلزات، غیرفلزات و عناصر زمین دسته بندی کرد. بعد از او دانشمندان دیگری نیز طبقه‌بندی های گوناگونی را انجام دادند تا سرانجام دمیتری مندلیف [در سال 1869] تو ...

مشاهده مطلب
مدل اتمی رادرفورد و پراکندگی ذرات آلفا

مدل اتمی رادرفورد و پراکندگی ذرات آلفا

علیرضا آذری علیرضا آذری

فیزیک اتمی و هسته ای

۵ شهریور ۱۴۰۲

برای نحوه انجام آزمایش پراکندگی ذرات آلفا در برخورد با ورقه نازک طلا در شبیه ساز مدل اتمی رادرفورد توضیحاتی ارائه شد. با انجام این آزمایش، رادرفورد دریافت در ورقه طلا نقطه های متمرکزی از جرم و بار(هسته ای با بار مثبت) بسیار متراکم‌تر از آنچه تامسون گفته بو ...

مشاهده مطلب
تولید گیاهان تراریخته

تولید گیاهان تراریخته

آرزو شاهی آرزو شاهی

ژنتیک

۱ شهریور ۱۴۰۲

آفت‌کش ها و علف‌کش ها مواد شیمیایی هستند که در کشاورزی برای محافظت از محصولات در برابر آفاتی مانند حشرات و علف های هرز، استفاده می شوند. آفت‌کش ها معمولا حشراتی را هدف قرار می‌دهند که می‌توانند به محصولات آسیب برسانند یا آن را از بین ببرند، در حالی که علف‌ ...

مشاهده مطلب
پی اچ 3 (سطح پیشرفته)

پی اچ 3 (سطح پیشرفته)

نیکا نیکرو نیکا نیکرو

اسیدها و بازها

۳۱ مرداد ۱۴۰۲

بچه‌ها قبلاً در شبیه ساز پی اچ ۱، یاد گرفتید که اسید به ماده‌ای گفته می‌شه که می‌تونه یون هیدرونیوم تولید کنه و باز به ماده‌ای گفته می‌شه که می‌تونه یون هیدروکسید تولید کنه. در شبیه ساز پی اچ ۲، وجود یون‌های هیدرونیوم و هیدروکسید رو، در محلول‌های اسیدی، با ...

مشاهده مطلب
استوکیومتری

استوکیومتری

شهره امیرقلی شهره امیرقلی

استوکیومتری

۲۹ مرداد ۱۴۰۲

استوکیومتری روشی برای حل مسائل شیمی است که بین مقادیر مواد، روابط کمی برقرار می‏‌کند. یا ساده‌تر، دانشی كه كمک می‌كند تا شیمیدان‌ها و مهندسان در آزمایشگاه و صنعت با بهره گیری از آن، مشخص كنند كه برای تولید مقدار معینی از یک فرآورده به چه مقدار از هر واكنش ...

مشاهده مطلب
فیلم آموزشی اسید و باز

فیلم آموزشی اسید و باز

زهرا خان زاد زهرا خان زاد

اسیدها و بازها

۲۶ مرداد ۱۴۰۲

خب بچه‌ها اینجا میخوایم بریم سراغ شناخت اسیدها و بازها: به‌طور کلی اسیدهای خوراکی مزه ترش دارن. بعضی از اسیدها مثل سرکه، آبغوره، آبلیمو و ... خوراکی هستن اما باید بدونید که خیلی از اسیدها خورنده هستن یعنی آسیب‌زا و خطرناکن و اگر روی دست بریزه باعث سوزش میش ...